Drugačiji doček 2019.

Dok se približavamo praznicima i planiramo gde i kako ćemo dočekati 2019. godinu, stiže divna vest. Udruženje „Mohanđi Srbija“ sa radošću predstavlja Novogodišnje veče kakvo do sada niste doživeli! Biće to drugačiji doček, doček bez stresa oko večernje garderobe, jer sve što vam je potrebno za nezaboravan provod su udobna odeća i vesele čarape u kojima ćete plesati.

Zakoračimo zajedno u Novu 2019. godinu, slaveći sam život uz radost pokreta kroz Svesno plesanje sa Devi Mohan, koja će sa nama podeliti energiju, radost i ljubav. Poklonite sebi i svojim dragima priliku za osvešćivanje tela i spoznaju sebe na sasvim nov način, kroz lepotu i slobodu pokreta, kako bismo od prvog dana u Novoj godini svesno živeli i bili ljubav.

Poslednjeg dana u godini hoćemo da otpustimo sve emocije koje smo dugo potiskivali, a više nam ne služe. Pomoći će nam zanosna muzika, slobodno kretanje tela uz ples sa fokusom na čakre i vibracija koju proizvodimo glasom, sve to kako bismo dušu i telo doveli u savršeni balans. Kada uz pomoć ove fantastične tehnike zaronite duboko u Sebe, Devi će vas voditi kroz proces postavljanja jasne i uzvišene namere, vizije vašeg procvata u 2019 godini. Obećavamo divno veče u kojem ćete sve za čim se tragali u spoljnjem svetu, pronaći u sebi.

Agenda radionice

18h Okupljanje u „Hipokrat Joga Studiju“, Stratimirovićeva 6, Novi Sad

20 – 21h “Živeti svoju istinu, živeti svoju svrhu” – obraćanje Devi Mohan

21 – 23h Svesno plesanje

23 – 01h – meditacija „Blaženstvo tišine“, ispevavanje mantri, deljenje iskustava

Pridružite se dočeku Nove 2019. godine u Novom Sadu, u sali „Hipokrat Joga Studija“. Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da se prijavite putem mejla serbia@mohanji.org (ime, prezime, broj telefona i email) nakon čega ćemo vam poslati podatke za uplatu za učešće na radionici, kojom potvrđujete vašu rezervaciju. Donacija za učešće na radionici ili poklon nekome iznosi 2.000 dinara i biće upotrebljena za projekte udruženja „Mohanđi Srbija“.

Ukoliko već imate planove, počnite Novu godinu dobrim delom i donirajte iznos po Vašem izboru na korist i za dobrobit svih: broj računa za uplatu 160-454477-77 u Banca Intesa (svrha uplate „donacija“).

Želimo vam godinu punu ljubavi i ličnog mira uz novu dimenziju sebe kroz Svesno Plesanje!

Više o Svesnom plesanju

Svesno Plesanje je nova tehnika, još jedan dar iz Mohanđijeve svesti, kanalisan kroz Devi Mohan. Ova oslobađajuća tehnika vodi nas u osvešćivanje svoga tela i spoznaju sebe na sasvim novi način, kroz lepotu i slobodu pokreta.

U ritmu zanosne muzike i vibracija koje proizvodimo glasom slavimo život kroz radost pokreta, dovodeći dušu i telo u savršeni balans.

Osvestimo element zemlje u sebi zagrevajući se uz ritmove Afrike, potecimo kroz život zaplovivši salsom, otvorimo svoje srce kroz pesme slobode i ljubavi, istopimo se u zagrljaju Božanske Majke i utonimo u apsolutnu Svest, slaveći našu vezu sa Sobom i Božanskim.