Biti sa Mohanđijem – Radionica sa Mohanđijem u Makedoniji


Dragi Prijatelji,


Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na program „Biti sa Mohanđijem“ koji će se održati u spa rizortu „Aurora“, u blizini Berova u Makedoniji, smeštenom na Maleševskoj planini, na 1100m nadmorske visine. Program će se održati od 15. juna (18:00h) do 18. juna (14:00h) 2018. godine.


Ovaj program je prilika da se (ponovo) duboko povežete sa Sobom, da iskustite mir i dobijete odgovore na svoja najdublja pitanja direktno od duhovnog učitelja Mohanđija.Tokom ovih nekoliko dana radićete vežbe disanja (pranajama), duhovne tehnike za unutrašnje čišćenje pod direktnim Mohanđijevim vođstvom, kao i meditacije „Moć čistote“, „360 stepeni“, „Procvat ljubavi“, „Blaženstvo tišine“ i „Svesno hodanje“, meditaciju u pokretu. Imaćete jedinstvenu priliku da budete u Mohanđijevom prisustvu što samo po sebi donosi duboku transformaciju. Veganska ishrana će takođe doprineti unutrašnjem čišćenju i detoksikaciji.


Jutarnja joga biće pod veštim vođstvom serifikovane instruktorke joge Devi Mohan po programu Himalajske Škole Tradicionalne Joge (HSTY). Program joge posebno je organizovala Himalajska Škola Tradicionalne Joge (HTSY) koristeći znanja stečena tokom decenije intenzivnih studija i brojnih istraživanja.


Primarni fokus ovog programa biće na detoksikaciji na svim nivoima, kroz svaki od pet elemenata koji čine naše telo.
Nivoi na kojima ćemo raditi detoksikaciju:
– ćelijski nivo: kroz Mohanđijevo super intenzivno ”svesno disanje”, kao i kroz druge tehnike pranajame i šatkarme (element vazduha) kroz koje će nas voditi joga instruktorka Devi Mohan.
– fizički nivo: kroz joga asane, svesno hodanje, pažljivo odabranu vegansku hranu, ranojutarnju terapiju vodom
– emocionalni nivo: kroz meditaciju, tišinu, blagosiljanje i opraštanje (element prostora/uma) ulazimo u bezuslovnu ljubav
– duhovni nivo: kroz šaktipat (element vatre)


Možete se prijaviti putem mejla macedonia@mohanji.org ili na telefon +38970252689 (Viber, Whatsapp).


Broj mesta je ograničen i rezervacije će se vršiti prema redosledu prijavljivanja.