Kumbh Mela sa Mohanđijem

5 – 11. februar 2019.

Hodočašće u Alahabad Kumba, Ajodja i Varanasi sa Bramariši Mohanđijem od 5. do 11. februara 2019.

Grada Alahabad (Prajag) je sveto mesto gde se spajaju reke Ganga, Jumana i Sarasvati. S tim što se Ganga i Jumana mogu videti, dok reka Sarasvati nema svoj fizički oblik i veruje se da večno postoji nevidljiva ljudskom oku.

Pored Alahabada posetiće se rodno mesto Gospoda Rame – Ajodja i hram Kaši Vivanat (Šivin hram jedan od 12 Jyotirlingas) u Varanasiju koji se nalazi na obalama reke Gange.

Varanasi4 (1)
KM33

– Ovo je retka prilika i ogroman blagoslov da učestvujete na svetom događaju i ritualu svetog kupanja u prisustvu živog prosevtljenog Majstora.
– Imaćete priliku da sretnete i primate blagoslov i od drugih duhovnih Majstora do kojih se može doći samo za vreme Kumba Mele.
– Imaćete mogućnost da budete u blizini Mohanđija i kupate se u Njegovoj energiji i milosti.
– Emotivno i duhovno čišćenje tokom ovog hodočašća će promeniti vaš pogled na život. Zavisno od vaše prijemčivosti, pomoćiće vam da uključite duhovnost u svoj svakodnevni život i shvatite da duhovnost ne mora da znači isposnički život.

KM5
KM2

Kumba Mela vam nudi priliku da prevaziđete beskonačnu patnju materijalnog postojanja i reinkarnacija, i dođete na nivo oslobođenja, spasenja i besmrtnosti. Obećava pročišćenje u duhovnom smislu i stapanje i povezanost sa Božanskom silom koja se nalazi u svima nama.

Da biste se registrovali molimo vas popunite ovaj formular: https://goo.gl/forms/v8wlGuRJX0UaFcgj2

Za više informacija kontaktirajte nas putem emaila: support@gurulight.com

DSC07391hbkj