Energetski transfer

Suština ove meditacije je energetski transfer koji se daje putem dodira preko sazrare i agnja čakri. Energetski transfer je stvaran i deluje na individualnom nivou, čisteći naše energetske tačke, blokade, i suptilne kanale putem kojih struji kundalini, naša životna energija.

Kako energetski transfer utiče na promenu fizičkog i duhovnog tela?

To zavisi od osobe do osobe, ali promena je sigurna. Ono što je najčešće glavna prepreka napretku su očekivanja o tome šta će se desiti. Promena može biti fizička, mentalna, intelektualna i duhovna, u zavisnosti od toga ko ima kakvu vrstu blokade. Efekat lakoće je zasiguran i o tome ne mora da se priča, već se to jednostavno oseća kroz samo iskustvo.

Ukoliko radite neke druge vežbe razvoja, ovo će vam samo još dodatno pomoći.

Koliko često treba da se meditira i koliko često da se prima energetski transfer?

Jedan energetski trransfer nedeljno je sasvim dovoljan. Meditacija može da se radi na dnevnoj bazi, ili jednom nedeljno, ali efekti su uvek tu.

Da li postoji razlika u dužini davanja energetskog transfera?

Ne. Sve zavisi od osobe do osobe, i intenziteta nečije blokade. Svako prima tačno onoliko koliko mu je potrebno.

Koji faktori mogu da umanjuju efekat energetskog transfera?

Unošenje u organizam namirnica životinjskog porekla i konzumiranje alkohola umanjuju brzinu energetskog balansiranja. Nakon meditacije, energetski nivo je obično visok, i preporučljivo je jesti samo voće i prirodnu hranu, kao i konzumiranje vode ili drugih prirodnih napitaka.