Spoznaj sebe – Ritrit sa Mohanđijem na Andrevlju


Veliko prolećno spremanje unutrašnjeg prostora pod budnim okom realizovanog majstora i sa Njegovim vođstvom – poslednji i najduži program u okviru „Prolećnog buđenja sa Mohanđijem“ 2018. na Balkanu.


U vreme kada se priroda budi, iskoristimo Mohanđijevo prisustvo da se (ponovo) duboko povežemo sa Sobom. Kao realizovani majstor, Mohanđi nam donosi niz jednostavnih tehnika koje nam pomažu da zaronimo u sebe i raščistimo unutrašnji prostor uz Njegovo vođstvo. Ulazeći u svoj unutrašnji prostor i provodeći vreme u tišini, otvaramo vrata dubokim i trajnim promenama koje utiču na naš karakter i životne navike. Na temeljima bezuslovne ljubavi, Mohanđi nas vodi preko zamišljenih granica uma i usmerava ka oslobođenju od svih vezanosti i konačnom sjedinjenju sa sobom i univerzalnim sopstvom.


Program obuhvata dnevnu primenu niza tehnika u Mohanđijevom prisustvu: svesno disanje, meditacije, svesno hodanje i druge. Ranojutarnja terapija ispijanjem vode, joga po programu Himalajske škole tradicionalne joge koju vodi instruktorka, Devi Mohan i veganska ishrana dodatno će intenzivirati detoksikaciju na svim nivoima: ćelijskom, fizičkom, emocionalnom i duhovnom. Istovremeno, Mohanđi radi na razblaživanju i spaljivanju akumuliranog karmičkog ,,prtljaga” i podizanju naše celokupne frekvencije, a stečene mudrost i jasnoća pomažu nam da održimo miran, stabilan i radostan unutrašnji prostor, bez obzira na okolnosti, još dugo posle Ritrita.


Ritrit „Spoznaj sebe” održava se u hotelu „Ceptor Andrevlje“ od 06-10. juna. Informacije putem email-a serbia@mohanji.org a prijave putem “Prijavi se” linka iznad. Zbog velikog globalnog interesovanja, mesta će se rezervisati po redosledu prijavljivanja.